فیزیولوژی
1. بررسی پاسخ هضمی میکرواورگانیسم های شکمبه به منظور تعیین کیفیت علوفه ای بونی (Aeluropus lagopoides)و لولیوم (Lolium perenne)منطقه سیستان با استفاده از روش تولید گاز

احسان قائمی راد؛ مصطفی یوسف الهی؛ محمد تقی کریمی؛ سید محسن حسینی

دوره 30، شماره 3 ، پاییز 1396، ، صفحه 333-344

چکیده
  شناسایی کیفیت و ارزش غذایی گیاهان به دلیل اهمیت آن ها در تغذیه دام کمک موثری در توصیف جیره غذایی دام می نماید. همچنین، تعیین کیفیت علوفه یکی از مهمترین عواملی است که در جهت مدیریت صحیح مراتع لازم است. در این تحقیق کیفیت دو گونه علوفه از خانواده شبه گندمیان، بونی (Aeluropus lagopoides) و لولیوم(Loulium perenne) در مراتع سیستان در سه مرحله فنولوژیکی مورد ...  بیشتر