کلیدواژه‌ها = نعناع
اثر اسانس نعناع بر کاهش استرس در زمان حمل و نقل ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 32، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 96-102

معصومه چهاربرجی؛ محمدرضا ایمانپور؛ رقیه صفری؛ علی جافر


اثرات میخک و امولسیون اسانس نعناع و متیل سالیسیلات بر بیهوشی و گلوکز خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 29، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 186-194

زهرا روحی؛ محمدرضا ایمان پور؛ حامد محمدی؛ مجید محمدی


اثر امولسیون اسانس نعناع و متیل سالیسیلات بر بیهوشی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

دوره 28، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 450-456

زهرا روحی؛ محمدرضا ایمان پور؛ بی بی مهسا جوادی موسوی