دامپزشکی
1. اثر ویتامین سی و گلیسرول بر مشخصات پس از ذوب منی قوچ سنگسری

رضا نارنجی ثانی

دوره 29، شماره 3 ، پاییز 1395، ، صفحه 360-368

چکیده
  گوسفند نژاد سنگسری یکی ار مهمترین نژادهای تولید کننده گوشت در مرکز ایران است. بنابراین لزوم حمایت از این نژاد از طریق حفظ اسپرم منجمد ضروری به نظر می رسد. از طرفی دلیل مهم کاهش باروری در طی انجماد سازی منی، تشکیل لیپیدپراکسیدازها در حضور رادیکالهای اکسیژن است. بنابراین، هدف از انجام این مطالعه بررسی تاثیرات ویتامین سی و گلیسرول بر ...  بیشتر