اکولوژی
1. تغییرات فصلی مقادیر گلیسرول در ناجورپایان

شهناز محسنی عسگرانی؛ امیدوار فرهادیان؛ جواد کرامت

دوره 32، شماره 3 ، پاییز 1398، ، صفحه 272-285

چکیده
  در این مطالعه، مقادیر گلیسرول دو گونه Gammarus pseudosyriacus و Gammarus bakhteyaricus از منطقه خرسونک و کلیچه در طی فصول مختلف یک دوره یکساله مورد بررسی قرار گرفت. نمونه‌‌ها پس از خشک شدن عصاره گیری و محلول نهایی به دستگاه HPLC تزریق شد. میزان گلیسرول G. pseudosyriacus در فصل بهار، تابستان، پاییز و زمستان به ترتیب برابر با 69/91، 72/3، 29، 28/24 میکروگرم بر میلی‌گرم وزن ...  بیشتر

دامپزشکی
2. اثر ویتامین سی و گلیسرول بر مشخصات پس از ذوب منی قوچ سنگسری

رضا نارنجی ثانی

دوره 29، شماره 3 ، پاییز 1395، ، صفحه 360-368

چکیده
  گوسفند نژاد سنگسری یکی ار مهمترین نژادهای تولید کننده گوشت در مرکز ایران است. بنابراین لزوم حمایت از این نژاد از طریق حفظ اسپرم منجمد ضروری به نظر می رسد. از طرفی دلیل مهم کاهش باروری در طی انجماد سازی منی، تشکیل لیپیدپراکسیدازها در حضور رادیکالهای اکسیژن است. بنابراین، هدف از انجام این مطالعه بررسی تاثیرات ویتامین سی و گلیسرول بر ...  بیشتر