TY - JOUR ID - 834 TI - نسبت‌های اسیدهای چرب غیر اشباع 3-n به 6-n: اثرات بر ترکیبات بیوشیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب بدن در ماهیان جوان کپور معمولی، Cyprinus carpio JO - مجله پژوهشهای جانوری (مجله زیست شناسی ایران)(علمی) JA - JAR LA - fa SN - 2383-2614 AU - مینابی, خلیل AU - ذاکری, محمد AU - مرمضی, جاسم AU - یاوری, وحید AU - موسوی, سید محمد AD - دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم وفنون دریایی خرمشهر AD - هیئت علمی AD - دانشیار، پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور، اهواز AD - دانشیار گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر Y1 - 2016 PY - 2016 VL - 29 IS - 2 SP - 223 EP - 238 KW - نسبت 3-n به 6-n KW - ترکیبات بیوشیمیایی بدن KW - پروفایل اسیدهای چرب بدن KW - Cyprinus carpio DO - N2 - مطالعه حاضر با هدف بررسی اثرات نسبت های مختلف اسیدهای چرب 3-n به 6-n در جیره غذایی بر ترکیبات بیوشیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب بدن ماهیان جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طی 56 روز طراحی گردید. 270 قطعه کپور معمولی جوان با میانگین وزن اولیه 10/0±24/16 گرم در 18 تانک توزیع گردیدند. شش جیره غذایی با محتوای پروتئین و انرژی یکسان با نسبت های مختلف اسیدهای چرب غیر اشباع 3-n به 6-n با جایگزینی روغن ماهی و روغن کلزا شامل نسبت 97/5 (تیمار 1)، 22/3 (تیمار 2)، 14/2 (تیمار 3)، 53/1 (تیمار 4)، 15/1 (تیمار 5) و 92/0 (تیمار 6) تهیه گردید. به استثنای محتوی چربی، سایر ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهیان کپور معمولی جوان در تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری را نشان ندادند (05/0 UR - https://animal.ijbio.ir/article_834.html L1 - https://animal.ijbio.ir/article_834_ccb1fab3cc0b93f533c452907aeed71c.pdf ER -